stressad

Storstädar...fyfan! Det blir superfint men jag har sjukt brådis!
Ska ju som sgat fira att uppsatsen är klar i rålis om typ 30 min. hehe, vi får se om jag hinner!

Vad gör ni idag?




Kommentarer
Postat av: Miss A.M.

Svar: bilderna hittar jag mest på facebook. Har ett "bloggkonto" där och brukar bläddra igenom olika kontakters thinspoalbum. :) Men också såklart hederligt googlande!

2010-05-26 @ 13:55:05
URL: http://anonymousrockstarlife.blogg.se/
Postat av: Jag

Hej. Jag driver en lite annorlunda stilbogg och det vore kul om du kikade in.

Ha det gött!

2010-05-26 @ 16:11:16
URL: http://snostilen.se
Postat av: Shinita

Heej! joo det går bra tack hur gåre själv?:)



så skönt att du blev klar med din tenta! själv har jag en bit kvar...sista delen! och det är ju den som är jobbigast (tycker jag) hehe.



vad kul att du tyckte att kuren verkar spännande. Det funkar såhär... Flaskan som jag köpte ska nämligen räcka till 20 dagar. Ur den flaskan använder man 12ml och blandar det i 1,5 liter vatten. Det skall drickas under dagen. Man väljer själv när man dricker :) vilket är jätte skönt.



(har inte märkt några resultat än men jag vet att det kommer för att jag har gjort den här kuren förr :) )



Den här kuren är alltså en "rengöringskur" och ingen bantningskur. Men om man kombinerar detta med en sund kost och motion kommer det definitivt att ge bra resultat. JAg skulle rekommendera detta om du inte är så bra på att dricka vatten :) jag är urdålig på det men nu dricker jag minst 2 - 2,5 liter per dag ! :D



Och vidare till min kost... jag kör hårda tag.. min meny består av soppor, shakes, sallader (inga kolhydrater, ingen rött kött) och en massa vatten! (och ibland frukter, ) och inget mer.



Jag vet att det inte är bra att vara så hård vad det gäller mat eftersom det är så lätt att falla tillbaks om man inte får "unna sig". Men jag tycker att det är det bästa sättet för mig för jag har ännu inte lärt mig vad "unna sig" betyder utan att äta upp en hel chokladask :P. Jag vill verkligen bli av med alla onyttigheter jag har fått i mig den senaste tiden plus att jag kör med kuren... sååå vi får se hur det går :D Jisses vad jag skriver... ska sluta vara jobbig nu .. ha det så bra!

2010-05-26 @ 23:50:01
URL: http://chinitas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0