hipp knubbiz

Tjenispenis! (hehe va?)

Blir GALEN av att inte se resultat varje dag. Vill se förändring NU NU NU, hela tiden. Men det går ju tydligen inte så jag flippar. Gick ju ner förra veckan och ligger fortfarande kvar på samma så nu får jag försöka köra stenhårt

Imorn: Nutrilett
Lördag: Nutrilett
Söndag: Nutrilett


Det går alltid bra på morgonen och dagen ser ljus ut men sen får jag tugg-abstinens och börjar tänka på all god mat jag någonsin ätit och jag flippar. Igen.

Annars dåå?... jora..satte... var på F12 igår, hipp som man är. Det var dock rätt fail så drog hem nykter, blöt och himla trött.

Nä, nu måste jag tagga till. Fan ett kilo minus kunde jag väl iaf få klämma till på måndag? Kom igen!


crazyyy-ness

Var tog sommaren vägen? Jag blir g.a.l.e.n. av kylan!

Har strejkat hela dagen och bara gjort hushållssysslor som att storstäda, rensa i alla garderober och skåp, möblerat om, om organiserat, diskat och tvättat. Har dessutom slängt i en hårfärg i håret och kirrat det.

Funderar även på att börja kolla Mad Men, hört att den ska vara bra. Stämmer de? Någon som sett den?

Gud alltså

Jag vaknade med en baksmälla som inte var från denna jord. Jag trodde jag skulle dö, men jag får skylla mig själv. Drar man två nutri, lite lax och sallad och sen festarsönder så borde man förstå att det inte kommer sluta bra. GUD alltså! Idag är det inget surrande här hemma, utan ar laddat upp Med cola & pannkakor för hela slanten. Hade iaf inte tänkt väga mig i morse men gjorde de ändå och tadaaaaa: 63,7 kg Imorn lär jag väga lite mer med alla dessa pannkisar i magen men ändå. Feeeeeels good!

Life is good

Hola hola! Fan life is gooood! I sönags vägde jag 65,5 kg. En vikt jag haft typ den senaste månaden, inget flow ingen nedgång. Jävligt depp helt enkelt.

Men sen började jag i söndags att köra nutri igen. Ni som följer bloggen vet ju redan de här. Men jag ät middag men körde nutri resten. Och idag, tjuvvägning...

SEXTIOFYRA KOMMA ETT! (64,1 kg!) Men såklart ska jag ut och vina and go wild ikväll så det är ju typiskt. Men ändå, I love nutri!

Kriga Kriga Kriga!




HEJ IGEN

Hej alla! Nu är jag hemma igen = DATOR! najs!

Jaha, det är sommar & det är Lökigt som fan! Ska inte klaga, jag gillare men fan jag svettas 24/7. Hade de senaste 2 dagarna planerat att plugga lite, vädret var inte lika bra och allt stämde men vad hände? jo, jag ägnade inte ens mina skolböcker en endaste blick. Självdiciplin lika med noll.

Men maten går bra!

Har sedan söndags ätit nutri till frukost, lunch & mellanmål. Och till middag har jag ätit sallad med grillad kyckling eller lax. Men igår ät jag en grekisk sallad till lunch men blev så mätt så maten såg nästan orörd ut på resturangen, lite pinsamt. Och sen råkade jag äta lite glass. hehe oops.

Idag har jag iaf varit inne i stan och kikat lite, planen är egentligen att chilla lite med shoppingen eftersom att jag planerar att gå ner minst 5 kilo till och det verkar dumt att köpa massa nytt som sen kanske blir för stort. Men kunde inte riktigt hålla mig och köpte bl.a. två långklänningar och ett par skor (som kostade 100 kr, värt!)

Nu är jag parkerad i soffan och tänkte kolla på True blood & entourage. Sedan ska jag snoka runt på ikea och få lite inspiration, vill bara göra om göra om göra om hela tiden hemma.

HUR GÅR DET FÖR ER? Kan alltid fråga, men responsen brukar vara rääätt så snål va... hahaha

Har inte lagt deffen på hyllan

Jag har inte slutat deffa, Gud förbjude! Men har varit borta och mobilbloggen har inte velat funka. Väger som vanligt, typ 65,5 kg. Trist att inte ha gått ner men bra ändå efter för mkt vin och mat + en hemsk sockerchock förra veckan. Nu detoxar jag för att faktiskt tappa vikt! Nutri alla måltider utom middag som består av tex. Kyckling & sallad. NU KÖR VI! Bloggslarv är okej under semestern, men slarva inte med deffen och era mål!

bacon

Alla som kommenterar på bloggen är så gulliga och jag tycker om att kolla in på era bloggar för att se hur det går för er och så peppar man varandra lite. Det är skönt och kul! Så spoooon till er!

Men så får jag en liten kommentar av nån jävla fjant, som menar att det är anorexiatänk att vilja gå ner till 60 kg? och att man ABSOLUT INTE ska väga under 65 kg om man är 170 cm. Alltså...


hahahaha, kul kille

makrill

Det är för bra väder om dagarna för att blogga känns det som. och dessutom väger jag 65 kg, som jag gjorde för 4 veckor sedan också. VILKET ÄR OPEPPANDE! Gud alltså, jag vet att jag måste ut och träna för att kroppen ska börja sätta igång men jag blir så omotiverad när inget händer och jag ändå äter bra.

Jag älskar ju bacon. bacon bacon bacon. Så mina dagar börjas oftas med ägg och bacon. Bra och stadig frulle. Men jag har även funnit en ny kärlek - Makrill i tomatsås, med keso. Allstå muums. Borde kanske variera mig lite mer men har man en hang up så har man. Men nu ska jag faktiskt äta jordgubbar med grädde (och socker & rivet limeskal).

Eclipse

Hello! Känns som de va länge sen jag bloggade på riktigt via datorn. Men nu när jag ändå sitter här och häckar kan jag ju like gärne passe på.

Igår var jag på bio och såg eclips. Alla i salongen var keffa och apploderade, oooh-ade, tjöt, skrek, hejade på och fånade sig. Fattade inte vad som hände. Jag satt mest och skrattade åt Bella (Kristen Stewart) för att hon är så jääävla keff. Hon stönar och åmar sig igenom hela jävla twilight. SÅ JÄVLA UNDERHÅLLANDE! Men filmen i sig var awesome! Det hade tydligen varit nåt förhandsvisning inne på bion innan så skymtade Anna Anka ute på gatan. Cool.

Vägde mig i morse och jag väger 65,5 kg. Vilket känns okej eftersom att jag failar varje dag och tänker att jag bara ska käka nutri och sen slinker det ner nån skit ändå. Måste hitta motivation och satsa lite.

Tror det hela kan bero på att jag inte känner mig så flebbig längre (tro mig, jag är inte nöjd eller något sådant oc jag skulle mer än gärna bli av med 10 pannor till. Men jag känner mig inte FET på samma sätt som förut). Inge bra att börja slacka.

Idiot alltså.

NU MÅSTE JAG NER PÅ 64!!!!!!


Ligger och pressar ute i solen. Galet varm...

Ligger och pressar ute i solen. Galet varmt, svettas som en gris men pallar inte strosa ner till vattnet själv för ett dopp... Idag äre nog bara nutrilettshakes som gäller. Har druckit 3 hitills så det ska nog gå bra. Dumt bara att kylen är full av mat som verkligen borde ätas upp.


Hejhejhej! Idag har jag solat och badat. B...

Hejhejhej! Idag har jag solat och badat. Bara njutit av semestern, så skööönt! Kan inte nån langa ett par millar så man alltid kan vara ledig och bara ha det fett? dagens "mat" har varit 2 st laktosfria chokladdrycker, en shake och lite bröd med Skagen. Hur gåre för er?


Jaha jag inför stranden. Valen. Men vi har...

img_0888 (MMS)

Jaha jag inför stranden. Valen. Men vi har det skönt, har tagit ett dopp men det varför jävla kallt.  Såg en kommentar om att enbart sola på mage, jag kan bara sola på rygg. Står inte ut med tanken på att min enorma röv ska flyta ut och blottas för alla på stranden. Haha. Så brun framsida och blek baksida. Jaja. Har druckit två shakes idag och ikväll ska vi grilla. Lax med aioli och sallad - helt ok. Och fruktansvärt gott :)


Hej fans! Jag har en deff-svacka. Tänker ...

Hej fans! Jag har en deff-svacka. Tänker på mat, vill ha mat. Cravings! Fyfan! Var i stan idag och skulle köpa bikini. Ett jävla skämt! Helt slut plockat och det som fanns var fult. Och jag var fet! Här trodde man att man fått ner i vikt och blivit lite slim och ändå ser man ut som ett sumo. Ingen bra ego-boost direkt. Nä, detta är en dålig dag och imorn ska jag till stranden - otaggad! Hoppas ni känner er bättre! :)


nej, det var ingen bra idé

Har hållt matschemat för dagen men även passat på att läsa på lite om lchf. Och jag har bestämt mig för att inte köra lchf, just nu.

Detta pga. Att om man har svältbantat (vilket jag inte gjort. Men jag har ju, för det mesta, ätit ca 600 kcal om dagen) så kommer man att gå upp i vikt. Vilket jag misstänkte från början. Men man kan tydligen gå upp och sedan kan de ta månader att se resultat och gå ner i vikt.

Det är sommar NU! Jag har KRIGAT i 3 månader för att gå ner i vikt. Därför känns det inte lockande att äta upp dessa kilon för att sedan se resultat till hösten.

Så planen är istället att fortsätta äta lite och deffa på riktigt, ingen njutmetod. Nå min målvikt 60 kg - 57 kg och Sedan hitta något (ex. lchf) för att bibehålla den låga vikten. Då gör det inte heller något om jag går upp några kilon eftersom att jag redan har en låg vikt då.

Är ni med?

Men ni som har tränat mkt och käkat bra men ändå mkt, jag tror verkligen att lchf är något för er!!!!

Dag 2 med lchf

Dagens matschema
Frukost: Halvt paket bacon, äggröra (2 ägg och röd mjölk) 4 skivor ost och 2 msk creme fraiche
Lunch: Choritzo, spenat, stekttomat med lök och cremefraiche
Middag: Makrill i tomatsås med keso

Tanken är att jag ska äta ovanstående, frukosten är avklarad. Får se om jag följer resten slaviskt eller ej. Om inte gör jag ändringar sen.


Första lchf dagen (30/6)

Efter min feta frukost begav jag mig ut i solen. Första gången i år som jag faktiskt fick sola. Tog även årets första dopp. Så skönt!! Med mig till stranden hade jag en lchf lunch som bestod av makrill i tomatsås och keso. Bra och mättande!

På kvällen hade jag och killen myskväll och lagade en god middag: Fläskfile, smörstekta champinjoner, ruccola, gurka, tomat och tzatziki. Till efterrätt åt jag blåbär med grädde och rivet citron- & limeskal.

Gick och la mig mätt och belåten. Inte van att faktiskt äta vanliga portioner med mat. Jag är ju livrädd för att gå upp i vikt nu men jag provar. Funkar det inte så får jag väl ändra inriktning sen helt enkelt.


RSS 2.0