Idag börjar lchf! Första frullen består av...

img_0865 (MMS)

Idag börjar lchf! Första frullen består av ägg, chorizo och bea. Fett fett fett! För att jag inte ska bli deprimerad av att min vikt förmodligen kommer gå upp lite de första dagarn med tanke på att jag kommer äta mat helt plötsligt så kör jag vägning nästa gång om en vecka. Idag väger jag ca 65,3 kg. NU KÖR VI


Hej

Hej


Skönt att man kan mobilblogga! Sitter i g...

Skönt att man kan mobilblogga! Sitter i gamla stan med min bff oxh dricker vin. Har det sjukt najs. Hela baren verkar vara spanjorer för de skriker och gormas något otroligt. Speciellt när Spanien gjorde mål. Lycko skrik. Man vill ju inte vara sämre så sitter också och tjoar. Helt oinsatt och med noll intresse. Vad gör man inte för att verka cool.


Hello flebbisar! Idag har precis som gård...

Hello flebbisar! Idag har precis som gårdagen varit en bra matdag. Detoxen går bra! Men ingen nutridag idag, svårt när man är på jobbet. Eller lite pinigt i varje fall. Men såhär har dagen sett ut: frukost blev en nutri, lunch bestod av tomat, mozzarella, skinka och salami, mellanmål Cola light och middag 2 finn crisps men Philadelphia och rökt lax. Asgott! Det blir en bra måltid när jag satsar järnet på lchf! Nu ska jag iväg och kolla matchen (fyfaaan) men min vän som är ett troget fotbolls fan. Kanske blir något glas vin...


DETOX

För att på något sätt detox kroppen från all denna föda jag tryck i den i helgen (har inte ätit så här mkt på 3 månader. sammanlagt.) Så drack jag nutrilett till alla måltider igår förutom kvällen för då var de familjemiddag. Det bjöds på lax, potatis, sås och sen kladdkaka.

Och idag har jag ätiti en nutrilett till frukost, en laktosfri choklad dryck till lunch, en reztartz (?) dryck till mellanmål, en reztartz (?) bar och lite hasselnötter till middag. Så ca 500-600 kcal.

NU KÖR VI IGEN! Allt jävla fett ska BORT!

Funderar på att lägga ner nutri för tillfället och haka på Katrin Zytomierskas viktresa med LCHF på onsdag.
Då får man käka ägg och bacon (bästa ever), oster, salami, sallad, avocado, grädde, kött, fisk & fågel och allt annat gott som finns i hela världen. Vad tycker ni?

här för att stanna

wow! nu är jag tillbaka! bastaaa. (inte basta som i bada bastu, utan som i "och där med basta")

Jaha, vad har hänt denna helg? Midsommar har det varit - himla trevligt! Var ute på mina föräldrars landställe med massa vänner och hade det naajs. Precis så som midsommar ska vara.

Men den viktigaste frågan för denna blogg är kanske, Vad fan jag käkade under fredagen (och resterande helg)

hehehe... jag har ätiti, räkor, fläskfile, chorizo, kycklingfilé, färskpotatis, bea, tzatziki, rökt lax, baguette, brieost, kladdkaka, grädde, jordgubbar, chips, ostbågar, jordnötsringar, cider, läsk, vin, öl, bröd, salami, smör, ägg, kaviar...

...Sen kom jag hem och då åt jag pizza, chips, dipp och lite choklad.

Ska man satsa ska man göra det ordentligt!..eller? Men nu är jag back in town och back in business!

inte just nu

Bra helg. Men FYFAN!

Har inget att tillägga. Måste ut och springa runt hela jorden för att bli av med denna matkoma som härjat i 2 dagar.

Jag känner mig fet.

björn borg

TJABBAA! Lägeråå? Jag är määäätt, har hällt i mig jordgubbar med grädde och rivet limeskal (+ socker - fyfy). MUMMA!

Igår var det utgång. Som vanligt. Mitt nya liv. Ska inte prata så mkt mer om det. Tänkte bara skryta om att jag fick se både torkel pettersson och håkan hellström. Jag som älskar dem båda blev fett glad!

Men åter till vikten och allt som hör därtill! Vägde 64,8 kg idag så det var rätt bra, sen käkade jag ägg och bacin för att grunda inför eftermiddagen då jag skulle spela tennis med min kille. Vi lirade 75 min, fett jobbigt och varmt av solen men sjukt kul!!!!!

THE BODY

Detta är alltså THE BODY vid 64,8 kg. Har ju tyvärr inga bilder uppe från starten vid 72 kg men det har såklart hänt lite grejer. Även om jag gärna sett större förändring. Men min kropp tappar verkligen vikt uppifrån och ner. Så fejjan är slim och även nyckelben och axlar som ni kanske ser. Armarna är fortfarande för flebbiga, ser nasty ut bakifrån. Magen är verkligen mindre men även den är fortfarande fet. Och mina lår. hahahhaha. Dem behöver vi knappt ens prata om. FY FAN! Så jävla äckliga. Som två kycklingklubbor ser de ut, smala vader och upp över knät sen bah TJA! fett fett fett. Längtar tills ytterligare 4-5 kg är borta så jag kanske känner att även benen är OK!

Den som lever får helt enkelt se... NU KÖR VI!

På fredag, midsommar vill jag väga 64,0 kg!


  

vad hände?

Oskön brud som gått från deff-blogg till fest-blogg. Jag ber om ursäkt! Men jag gillar att skriva så det blir svårt för mig att radera delar ut mitt liv som jag finner kul. Men jag kanske borde begränsa mig. Jag vet inte..

Hur som helst, BANTNING, handlar ju den här bloggen egentligen om så jag tänkte att jag för engångs skull skulle försöka fokusera på det!

Viktmässigt har det inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Lägsta vikten för var 3-4 dagar sedan och var 64,8. Men efter en denna helg och en födelsedagsmiddag igår (där de endast serverades tårta och pizza) hamnade vikten idag på 65,7. Helt förståligt med ändå trist. Hade dock inte bajat på 2 dagar i morse när jag vägde mig. hehhe. Så-jävla-fräsch!

Som "straff" för denna dåliga helg har jag idag ätit lite, alltså följande:
Frulle: En nutrilettshake med chokladsmak
Lunch: En banan och en chokladdryck för laktosintoleranta. Minns inte namnet. Men den fick vara ersättningen för shaken när jag var på jobbet. Smakade typ lika, kankse lite föer kalorier men de är marginellt.
Mellanmål: 2 salamiskivor
Middag: En halv burk kesella kvarg, blandad med kanel och lite vaniljsocker. Inte så gott men men

Motion: 40 min pw

Ska lägga upp en bild sen på min zeeeexy kropp så ni har något att beundra. Iallafall ni som gillare BIG GIRLS!

ett vandrande vrak.

Jag vaknade innan klockan väckte mig 10 av att jag var fruktansvärt bakis och höll på att dö. Men jag lyckades somna om och drog mig istället upp vid 14 tiden. Stressad & slutkörd utan förmåga att äta. vad hände? Jag skulle ju ut och powerwalka för att sen åka och hänga med kungen.

Istället såsade jag runt hemma och tyckte synd om mig själv tills att jag fick bråttom eftersom att jag skulle möta upp en vän i stan. Så jag slängde på mig en perfekt bakis outfit och möttes av "ååh du ser så bohemisk ut med en släng av rock-chic". Bra betyg. Fashion. heheheh

Stan var FULL av människor och alla var glada. Jag som ÄLSKAR folkfester. Så jäkla mysigt! Efter en stunds sökande bland alla stockholms invånare lyckades jag lokalisera min kompanjon och vi fortsatte vård färd mot slottet. Vi fick vinka till kungafamiljen och även skymta statsministern.

Sedan sa vi hej då och jag åkte till söder och satte mig på snaps med en gamla skolkompis. Väldigt trevligt. Hon skulle ut sen. inte en chans i världen att jag skulle palla det.

Istället jag ska kolla på hemnet, tradera och katrins svar på hennes frågeställning.


fest 1 & 2

HEJ! Alltså denna dag. I die! Men den får bli i ett annat inlägg, för först måste jag berätta om gårdagen!

Igår var det fullrulle, jobb, fest och en fest till. Lite lagom stressad och utan mat i magen slängde jag i mig både pastasallad och kladdkaka på fest 1 (kan inte dricka massa vin på tom mage, då dör man ju). Sen firade vi och skålade tills att jag var tvungen att kuta iväg på fest nr 2 vid tolvtiden.

Kom dit och möts av singstar, mer drinkar och fina vänner. Det där med singstar är inte min grej, kan bero på mina icke existernade sång skills. Vem vet.

Drack iaf drinkar, rökte och skvallrade flera timmar. Sedan kom även min pojkvän förbi och jag försökte insistera på att vi skulle promenera hem (30 min) istället för taxi (dels pengar och dels bra med motion (klok på fyllan)). Detta lät tydligen helt absurdt och min vän sa bestämt "du behöver inte deffa kl halv 5 på morgonen". Så det blev taxi, chauffören hade mascar, långt hår och hånade en tjej som promenerade längs vägen i strumplästen med klackarna i handen. Han förstod inte men det gjorde jag.

Vi ramlade hem kl 5 och jag kände mig i bra form. Till och med sådan form att jag ställde klockan på 10 och inbillade mig att jag då skulle gå ut och powerwalka.

Så blev det inte...

lyxarn

HEJ! Nu ska jag ut i solen (?) och äta jordgubbar, cashewnötter och dricka några öl! Antagligen smygröka lite också. Well well!

Är helt SLUT, som vanligt efter en dag på jobbet. Rätt najs att plugga ändå, alla dessa "lediga" timmar. mmmm!

Vad gör ni ikväll??

Var förresten ute och powerwalkade lite igår igen, 4900 steg blev det!

över en tröskel till

Hola Hola! Ska jobba om nån timme med nu passar jag på att avnjuta en fet lunch. Bacon, äggröra med bea och hickorysås. mm mm mmmmm!

I morse vägde jag 64,8 kg. NYTT REKORD! Äntligen över 65!


Fashion bodde inte här

Wiho. Rensade i garderoben! Fy vad skönt, har lite separationsångest från vissa grejer så de åkte in igen. Men frågan "Vad fan tänkte jag?" dyker ju upp ett antal gånger när man går igenom gamla kläder. Ingen känsla för stil överhuvudtaget. Fashion bodde inte där. Då.

Vissa grejer ska jag försäka kränga på tradera. We'll seeeee.

Nu ska jag sova. I min nybäddade säng. SPOOOON!

housewife

Pratade med min kille i telefon och passade på att skryta med att jag minsann gått ner med alla sopor, satt igång en tvättmaskin och dessutom varit ute och motionerat.

Hans respons: vilken äkta hemmafru du är...

Tack för den.

Nu måste jag springa och sätta igång nästa tvätt. Dessutom KLIAR det i mina fingrar. Jag vill tömma alla garderober och ha loppis och utförsäljning av gamla kläder och skit som bara ligger och tar plats.
Men sen inser jag hur extremt jobbigt detta skulle vara och det skulle ändå bara sluta med att jag står med en trasig strumpa i handen och anser att den är det ENDA vi kan göra oss av med.

Men jag vill. Jag vill fixa!

MEEEEN! Innan det blir nån som helst action så ska jag kolla på true blooooood!

walk of shame

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Jävla fitta, skrev världens bästa inlägg och sen balla datorn ur. döda mig!

I ALLA FALL! Skön man är som glömt bort att man har en blogg i två dagar. Härlig.
Jag har typ bara kneegat sönder och försökt att inte äta så mkt eftersom jag tryckte i mig massa gott på studentmottagningen i torsdags. Gick sådär, ät bra. Men råkade trycka några godisbitar och cola. Vad ska man göra liksom?

Igår kväll tog jag iaf igen mig efter denna jobbhelg och festade sööönder med massa vänner.
Jag drack öl, kedjerökte (som sagt, hälsan själv) och dansade hela natten lång och ramlade i säng vid 4 tiden med 3 vänner. Det där lät porrigare än vad jag mena...

Idag har vi såsat runt på stan och jag har känt mig rätt slutty i gårdagens snävakjol och högaklackar som gjorde sig bra i discoljuset men mer suspekt i dagsljuset.

Idag har jag enbart druckit nutrilett - eftersom att jag festade loss på ölkannan igår. Jag kom dessuto just hem från en powerwalk på 40-45 min!

damp

Lackar sönder! Största nackdelen när man streamar en film från nätet är att man aldrig kan vara säker på om den kommer att bestämma sig för att börja fucka upp mitt i upplösningen. Men det gör den oftast. Igår och idag.

Återigen fick jag se 90% av en film och missa slutet. Härligt.

Nu måste jag röka. Så jävla irriterad.


aldrig mer tajts

Den största fienden mot smalhet måste vara tajts. Dessa jävla tajts.

De lockar in en i fällan. De är så sköna och fina. Inget trycker, spänner eller stramar. De får dig att ifrågasätta fenomenet jeans och hela din tidigare livsstil. Varför har du plågat dig själv i alla dessa år när du kan gå runt och Njuta hela dagen?

PLÅGA DIG! För gud skull!

Det är de där jävla tajtsens fel att jag blivit fet. Och säkert många av er andra också. Man märker ju inte när det händer. För blir man för fet för ett par tajts så har man blivit jäävligt fet.

Jeans däremot. De är ärliga och så fort du ätit lite för mkt så känner du det. Du har koll på läget och får dessutom snyggare röv.

När jag blivit slim ska jag ALDRIG någonsin sätt på mig ett enda par tajts nånsin igen. Jag ska bara ha jeans och det kommer vara fab!



Amen!

Då vs. Nu

En vanlig dag för mig (när jag inte deffar)
Frukost: 2 knäckebröd med philadelphia och skinka
Lunch: Potatismos och lax
Middag: Spagetti och köttfärssås
kväll: Popcorn / nötter / frukt + cola light

Om jag inte äter nutrilett så är en dag idag såhär:
Frukost: Ägg / filmjölk och bär / fruktsallad
Lunch: Sallad med kyckling/lax/bacon och någon ost ex. mozzarella eller chevre
Middag: Sallad med kyckling/lax/bacon och någon ost ex. mozzarella eller chevre
Kväll: En nävenötter / fruktsallad

Det bästa jag vet är pasta, ris eller typ potatismos. SÅ JÄVLA GOTT! Fail att jag tycker så mkt om kolhydrater.
Nu när det är "varmt" är det inga problem att käka sallad hela dagarna. Men på vintern vill jag laga ordenltig mat. Grytor, pasta, gräddsåser, kött, potatis, köttbullar. Den största utmaningen blir helt klart efter sommaren när löven börjar falla och kylan drar in. Då man enbart är hemma med sin lover, kollar film och myser med värmeljus. Då kommer jag vara tvungen att kriga!

loose fit

Jag är såååå trött. Tusen timmar på jobbet och jag har nu parkerat mig i soffan. Borde verkligen hitta på något kul men jag Orkar inte. Och jag vill inte dricka alkohol i onödan liksooom. deff deff deff.

Idag har jag druckit 4 shakes. Tänkte egentligen köra en hel nutridag men blev så sugen på min favorit sallad så tänkte göra den faktiskt. Ändå nyttigt, men ens syn på mat blir så skev när man deffar. Och jag känner mig dålig när jag äter vanlig mat, vilket jag såklart inte borde, men så är det. Dumt. Jag är i varje fall medveten om det.
 
Men jag känner mig verkligen smalare. Mina jobb-byxor kämpade jag mig på i vintras och ibland pallade jag inte ens knäppa dem för de var så tajta. Nu kan jag knäppa dem utan problem och dessutom dra ut dem. De sitter även löst över lår och röv något de under min fettoperiod (i vintras) inte gjorde. Då satt de som ett andra skinn slimmat runt migg fläsk. Jävligt osexigt.



Inte jag på bilden. Så fet var jag aldrig.
Och de där rattarna kommer jag aldrig få. Tyvärr.


Youth In Revolt

Nu ska jag soooova! Har kollat på Youth in Revolt ikväll. Den var helt Ok! Älskar Michael Cera som spelar huvudrollen, så jävla rolig.


changing

Vad tycker ni om min nya header?

Har varit FÖR uttråkad idag!

ANYBODY OUT THERE?

Åh jag vill ha kontakt med alla er som läser bloggen regelbundet. Ni är ändå några stycken!

Deffar alla? Eller är ni skinny men gillar att götta er i människor som kämpar mot fettet? (fullt förståeligt isf! Det kommer jag också göra när jag är Slim!)

Berätta berätta. Jag vill ha bloggar att läsa så länka.

Tänk på att det är synd om mig! Jag har 5 kilo kvar att droppa. Kommer sova själv hela helgen och även JOBBA hela helgen.

Stackars stackars mig..

LIVA UPP MIG!

Luminary Ones

Har legat i soffan i 5 timmar. Orörlig med Luminary ones på repeat. Kan inte vara bra. Eller låten är SÅ JÄVLA bra. Men det där med orörlig och en låt på repeat kan inte vara bra.

Känner något slags vemod. Ska jag ligga kvar här? Ska jag storstäda (det är superstökigt och det gör mig deppig)? Ska jag bara äta nutri idag eller ska jag satsa sönder och äta lite mat, kanske chips? Ska jag träffa någon vän eller ligga inne ensam hela kvällen?

Jag orkar inte...

Kan någon bara komma och ta han dom mig idag. Känner mig helt eb.

this is it

Gårdagen var grym. Matfest, vin, cigg och underbart sällskap! Plus att jag var smashing. Kändes bra!

Where did the sun go?

Frågan är varför jag vakna vid 6 och inte har somnat om sen dess? Kan de vara så att jag är spänd för dagen? Verkar ju inte riktigt klokt men men.

Vägde iaf 65,1 kg idag. Jäklar vilken skillnad. hahaha. Men ett minus är ett minus. Imorn vill jag nog inte väga mig, fyfy!

Jag ser (antagligen) mer slim ut än förut och jag känner skillnad. Men det är mest i fejjan och över nyckelbenen. Sedan har ju såklart hela kroppen minskat, jag hade inte direkt 7 kilo fett bara i ansiktet. Men jag längtar när jag kommer få se större skillnad på typ låren och röven. Magen är ok, kunde bli några centimeter plattare. Men främst dessa jävla stockar till lår. Jag spyr på dem.

Men som sagt jag ska vara så jäkla snygg idag, synd att jag valt att vara anonym i bloggen. hahaha...

...skrytarn.

Sista frågan är bara, VAR FAN ÄR SOLEN? Tagga till nu!


imorn - matfest

Jösses! Tredje dagen med nutrilett shakes. Det har gått bra men nu känns magen helt tom. Måste sova så jag slipper gå runt hungrig.

Annars gillar jag det! Man vet exakt hur mkt man får i sig och slipper fundera så mkt!

Men imorn blir det matfest!!! Studentmottagning :)

FAN vad jag ska vara snygg!!!!

Big no no

Något jag tänkt på en del är det här med hur det faktiskt är att för sin omgivning hojta ut att "yes, nu har jag droppat 100 kilo"...
 
Man låter ju som ett jävla mego fetto. Och vid dessa tillfällen önskar jag innerligt att jag var en sån person som tycker att det är "pinsamt" att banta och därför håll käft om det. Men jag tycker inte att det är pinsamt. Jag vet ju varför jag gick upp i vikt - för jag älskar mat och är en jävla livsnjutare. Alla blir feta på vintern, typ.
Så jag pratar ju om att deffa med alla, berättar vad jag gör hur det går, hur mkt jag gått ner. ya-da-ya-da. Oversharing helt enkelt. Bara för att jag är så jääävla relaxed about it.

hahahha

hehe.

Nä men seriöst. Det som är pain är att när jag väl gått ner till 60 kg och alla jag känner vet att fan, hon har gått ner 12 kilo. Grymt. Så kommer jag ju aldrig kunna avslöja min ursprungliga vikt. 72 kg.
FÖR DET tycker jag är pinsamt. Jag dör hellre än att det blir public info.

fy fan!

Dessutom känns det rätt trist att säga att man gått ner 12 kg för då kommer folk bah "jaha, vilket fetto du har varit. 12 kg? haha. det är ju helt SJUKT!"

Förstår ni vad jag menar? Känner ni såhär?



Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

FINALLY

Tja tjockisar! Hur gåre med allt? Klara för att dra på er bikinin och springa en vända på stranden?

... inte jag...än!

MEN! Idag, efter att ha stått stilla på 66,4 ett jävligt bra tag (samma med 67,4. Kom aldrig därifrån) Så har jag efter två hela dagar med nutri gått ner till....


SEXTIOFEM KOMMA TVÅ

65,2 kg

Det känns helt jävla otroligt! hahahah, vilket jävla fetto man är om man tycker att 65 är en helt amazing vikt. Men men! Målet till imorn var ju 65 så jag ber till Gud att han inte straffar mig i natt och slänger på mig nått jävla flebb.


no alcohol

Har däckat i soffan! Hade tänkt gå ut ikväll men kände att det nog är bäst att inte dricka nån alkohol under mina nutri-dagar. (1. jag skulle bli kalas full 2. ska deffen vara ordentlig under dessa sagar så är alkohol typ det sämsta jag kan stoppa i mig.) dessutom jobbar jag imorn.

Fan vad det märks att det är sommar. Jag ligger i ide hela vintern. Hemma under en filt, kollandes på gossip girl/greys anatomy/"någon annan av de 15 serier jag följer", ätandes kycklinggryta med gräddsås och ris spoonandes med min kille.

MEN NU! Det är ju fest varje dag. Kul kommere va men det blir betydligt svårare att gå ner i vikt.

cupcakes

Arbetarn' här. Körde några timmar på jobbet och kom sedan hem och har stått och krängt cupcakes sedan dess! (har dock inte ätit smet, glasyr eller provsmakat dem. Det får killen stå för!)

Har kört nutri hela dagen, har gått br
a!


partykungen

Morning.

Mitt näsa håller på att dö - går runt och känner en ständig nysning på gång. (som aldrig kommer). pain.

I fredags var jag ute och röjde som en den partykung jag är. Fyfan vad kul det var! Kom hem vid 5 tiden lycklig men trött. Gårdagen spenderade jag i solen med en kompis och en stor filt.

Funderar på att köra nutri i 3 dagar, skulle vilja bli av med 1,5 kg till på torsdag och nutri måste ju vara mest effektivt.

Hur har er helg varit?


supercool tjej

koompizar! Hur är läget?


Jag är trött, sjuk och äcklig (oduschad).
En heldag på jobbet och jag är köörd. Just det, kan man bli pollenallergisk vid 23? Verkar ju insane men nåt fuffens är det som pågår med mig nu. Mina ögon är cp, min näsa snorar sönder, lika så min hals som dessutom vill bli hostad ett antal ggr under en timme. Jag mår fan skit dåligt.

MEN JAG BRYR MIG INTE!

för jag ska UUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

(äter middag; kycklingfile, keso&spenat + hickorysås.)

sommarlov!

hejhejhej! Gud, jag har haft så mkt att göra denna vecka. plugg och jobb och tenta och fest.
Såå populääär.

Idag skrev jag sista tentan och det kändes fett när den var klar för då fick jag sooommarlov!
Igår hade vi picknick med massa från klassen och drack vin å hade det najs. Kanske inte smartaste draget att satsa dagen inna prov men jag orkar inte bryy mig. Livin' on the edge... som vanligt.

Sen blev det picknick på gärdet idag och sedan lite vin i stan. Nu ska jag sova för jag känner mig sjuk. Vilket suger eftersom att jag jobbar imorn...


Dagens vikt: 66,6 kg

PUSS


Bad day

eller nä, har haft en FAB dag! Hela dagen har jag pluggat hemma hos mig med en av mina bästa vänner, rätt mkt tid gick dock åt till snaaack. Vi hann även med en timmes promenad och har ätit nyttigt (båda deffar så vi peppar varandra!)

Sen skulle vi dock ha picknick med några vänner och då ballade vi ur. Båda två gick bananas - korv, ost och choklad slank ner. Syndarna!

hehehe men de va vi vääärda, tyckte vi. Nu känns det sådär, men skit samma. Nu äre klart och nu gör jag inte om det.







lame

Hello! Plugga plugga plugga står på dagens schema. Kul!

Hickory Hickory Hickory

Maten vad delicious. Såklart. Det var hickorysåsen som gjorde det. Skulle kunna äta enbart sådan sås, den är fan det g o d a s t e jag vet! Blir helt till mig bara av tanken på att den står i vår kyl och att jag skall få äta den så ofta jag vill i sommar och marinera allt som går att grilla med den.

Denna sommar kommer bli...AWESOME!


klar för ikväll

Så, färdig jobbad för kvällen! Har nu lagat middag och diskat undan, duuktig. Nu ska jag njuta av min mat och kolla på Vampire diaries.


Mat: Bladspenat, mozzarella, tomat, gurka, halv kycklingfilé, briesost, sparris och hickorysås.
Man skulle inte kunna tro att jag deffar...








same old

Sitter och kollar alla The City avsnitt som jag missat, så det är gööött. Till lunch åt jag den vanliga salladen med; isberg, bacon, tomat, gurka, fårost och ceasardressing + hickory sås. Sjukt gott!

Ikväll blir det kyckling med sallad, just nu ligger den och marineras i kylen.

Nu röka!

Sen sista The City avsnittet, dusch, jobb.

Sex and the city

Igår vare skola, sol och familjemiddag. Kvällen avslutades med en spontan drink och biobesök - sex and the city! Som typ alla tjejer i hela världen älskar jag sex and the city. Och när jag får nåt år sedan fick boxen av min lover blev jag mucho glad!

Filmen va såklart bra! Men inget slår serien, helt klart.
Filmen bestod av lite för mkt ordvitsar och oklara klädbyten & klädval. Men jag älskar Samantha!

Breakfast

Smoothie på; Filmjölk, hallon, blåbär, lite kokos & linfrön.



BOOM

HEJ! idag är ingen vanlig dag för idag väger jag som minst, hurra hurra hurraaa.

66,6 kg.... SMACK!

Är fortfarande fet men det känns braa. Det går segt att bli av med alla jävla kilon men det går åt rätt håll.
-5,4 kg helt enkelt.


Idag känner jag mig såhär.

RSS 2.0